Autentificare

Cum sa scapam rapid de suferintele care ne strica ziua

Migrena, gastroenterita, durerile menstruale, candidoza, constipatia, Conjunctivita reprezinta probleme de sanatate care daca nu sunt tratate la timp si corespunzator ne pot scoate din mersul zilnic. Exista insa remedii naturale care ne ajuta sa le tratam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.


Conjunctivita
Conjunctivita virala afecteaza la inceput un ochi, apoi pe celalalt. Se transmite foarte usor prin contact direct cu o persoana deja infectata.
Daca la originea problemei sta un alergen, ochii se inrosesc, pleoapele se tumefiaza si provoaca mancarimi persistente. Infectiile oculare bacteriene se caracterizeaza prin eliminarea unui lichid galben-verzui, care determina lipirea genelor in timpul somnului.


Remedii salutare


1.Se toarna 250 ml apa clocotita peste o jumatate de lingurita de silur. Se lasa vasul acoperit cateva minute, apoi se strecoara  printr-un tifon impaturit (filtrarea se poate repeta, ca sa nu ramana resturi de materie vegetala, ce pot irita ochii).Se inmoaie comprese sterile in ceai si se aplica pe pleoapele inchise. Se lasa sa actioneze 5-10 minute, apoi se indeparteaza.
2.Se toarna 200 ml de apa clocotita peste 2 lingurite de pulbere de salvie. Se lasa vasul acoperit 15 minute, apoi se strecoara. Se procedeaza la fel ca mai sus.

SFAT:

Pentru a evita recidiva, aruncati compresele dupa folosire,, spalati la temperatura inalta prosopul de fata si batistele, igienizati-va mainile cat puteti de des, renuntati o vreme la fardurile de pleoape si pana la vindecare schimbati in fiecare seara fata de perna.

 

 

 

 

 

 


 

continuarea in pagina urmatoare ...Adauga comentariu

Trebuie sa fiti autentificat pentru a avea acces la aceasta functionalitate.
Daca nu sunteti membru al comunitatii noastre va puteti inregistra gratuit aici.